top of page
background site_20%.png

Actrița Doina Ionescu-Posea, fondatoarea Scolii de teatru Q-Feel, vine la prima ediție Her Space Festival Romania

Actualizată în: 2 sept.


Doina Ionescu-Posea este actriță, regizor, mamă, trainer și fondator al Școlii de teatru Qfeel, pe care o conduce împreună cu soțul său – George Claudiu Posea.

Doina Ionescu-Posea - fondator Qfeel, facilitator Her Space Festival Romania
Doina Ionescu-Posea - fondator Qfeel, facilitator Her Space Festival Romania

Viața profesională a Doinei a fost mereu una foarte activă și dinamică, lucrând încă din timpul liceului și facultății pentru diverse proiecte conexe teatrului: televiziune, reclame, filmări, emisiuni. Perioada premergătoare înființării școlii de teatru a fost cea în care a început să lucreze cu copii în cadrul unei asociații, urmată de dezvoltarea de cursuri pe care le ținea în agențiile de casting sau chiar în școli.

 

A devenit antreprenor în mod natural. La acest aspect a contribuit decisiv faptul că, prin ceea ce făcuse până atunci, rezultatele s-au dovedit încurajatoare, iar satisfacția oamenilor de la finalul fiecărei clase organizate de ea arăta că munca sa dădea roade și era apreciată.

 

Chiar dacă odată cu criza financiară din 2008 a urmat o perioadă dificilă pentru Doina, nu a renunțat la ceea ce și-a propus să facă. Și-a urmat cu credință visul, dându-și seama cât de importantă este atitudinea în astfel de momente și reușind să lucreze, în primul rând, cu ea și cu mintea sa pentru a schimba modul în care privea lucrurile.


În 2009, a decis să îşi îndrepte cariera înspre regie, cursuri de teatru şi înspre a-i îndruma pe alţii în parcursul lor de dezvoltare personală. Și a făcut asta prin crearea unui loc în care oamenii să se poată regăsi, cunoaște și dezvolta - Școala de teatru Qfeel.

 

Începuturile școlii au însemnat cursuri și workshop-uri pentru copii, iar ulterior, și nu la mult timp după lansarea școlii, portofoliul a fost extins cu activități destinate și adulților. Astfel, a fost introdusă o varietate mai mare de cursuri complexe, de la cele de dezvoltare personală prin teatru, dicție și public speaking la poezie, pantomimă, stand-up comedy și ateliere, show-uri de improvizație sau spectacole de teatru.

 

“Școala (Qfeel) te învață să redevii tu însuți, să redevii omul care erai înainte de a te afunda în problemele zilnice și în rutina de zi cu zi”, spunea Doina Ionescu-Posea într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă publicației online de afaceri Wall-Street.ro


De părere că reușita vine atunci când te implici total și cu pasiune în ceea ce-ți dorești să realizezi, Doina Ionescu-Posea este dovada vie a acestei credințe prin succesul pe care școala sa îl înregistrează în prezent.

 

Doina Ionescu-Posea, fondatoarea Scolii de teatru Qfeel, vine la prima ediție Her Space Festival Romania. Ea ne va fi alături în dubla ipostază de speaker și facilitator (prin intermediul școlii Qfeel). Astfel, nu doar că vom asculta pe viu povestea sa inspirațională, dar vom putea descoperi pe pielea noastră beneficiile unui atelier de dezvoltare personală prin teatru, în care încrederea în sine, tonusul general excelent, o mai bună energizare a întregului corp, creșterea spontaneității sau atenției sunt doar câteva dintre elementele care asigură eficiența acestui tip de clasă.


Așa încât, te așteptăm “la joacă”, între 11-12 Octombrie, la Arcub Gabroveni.


댓글


bottom of page