top of page
background site_20%.png

La prima ediție Her Space Festival Romania, Corina Diaconu ofera câteva recomandari femeilor care doresc schimbarea carierei

Actualizată în: 2 sept.


Corina Diaconu este Managing Director și fondatoare a ABC Human Capital, recunoscută ca una dintre agențiile de top din România în domeniul serviciilor complete de recrutare și executive search.

Corina Diaconu - Managing Director ABC Human Capital, speaker Her Space Festival Romania
Corina Diaconu - Managing Director ABC Human Capital, speaker Her Space Festival Romania

Cu o experiență de peste 17 ani în industria resurselor umane, Corina s-a specializat în identificarea și dezvoltarea talentelor, contribuind semnificativ la formarea de echipe de succes pentru peste 200 de companii din peste 20 de domenii de activitate.

 

De-a lungul timpului, Corina Diaconu a devenit o aparitie constantă în presa de specialitate și pe canalele de televiziune de prestigiu, precum Digi24, Antena 1 sau ProTV, împărtășind cu generozitate din vasta sa expertiză în recrutare și în dinamica pieței muncii din România.

 

Într-un interviu acordat publicației online de business Wall Street, Corina se caracteriza ca fiind un manager orientat spre succes și performanță, fapt care s-a văzut în evoluția ABC Human Capital pe piața de recrutare și în notorietatea dobândită de agenție în toți acești ani. În același interviu spunea “Mă regăsesc foarte bine în activitatea mea și consider că cea mai mare satisfacție apare atunci când faci ceea ce-ți place și obții și rezultate foarte bune din asta.”

 

La prima ediție Her Space Festival Romania, Corina Diaconu va oferi câteva sfaturi femeilor care doresc o schimbare a carierei, precum și informații prețioase despre evoluția piaței muncii și despre cum influențează aceasta cariera femeilor. Astfel, informațiile oferite vor ajuta la obținerea unei imagini de ansamblu utile, “la cald” și le vor ajuta să depășească cu succes provocările pe care le întâmpină atunci când aleg să facă o schimbare în carieră.


De la tendințele pieței muncii din România la greșeli frecvente observate la interviurile de angajare sau sfaturi pentru femeile care doresc să își schimbe cariera, după vârsta de 35 de ani, sunt doar câteva aspecte care vor fi abordate în cadrul conferinței. Totodată, întrebările venite din partea participantelor pe marginea acestor subiecte vor găsi răspuns din partea Corinei.




Comentarios


bottom of page