top of page
background site_20%.png

Dana Tacea ne învata ce este o garderoba echilibrata la prima ediție Her Space Festival Romania

Actualizată în: 23 iul.


A ales să devină stilist vestimentar după ce a renunțat la cariera în domeniul bancar.

Pentru ca visul său să devină realitate, a studiat stilismul vestimentar la Londra și a participat la zeci de workshopuri în domeniu. A pornit de la zero, cu un entuziasm uriaș și o dorință arzătoare de a reuși.


De-a lungul anilor a întâmpinat numeroase obstacole, dar nu a renunțat nicio clipă, deoarece a știut ce vrea: să facă viața femeilor mai frumoasă prin haine.

Dana Tacea - stilist vestimentar, facilitator Her Space Festival Romania
Dana Tacea - stilist vestimentar, facilitator Her Space Festival Romania

Dana Tacea a combinat peste 5.000 de ținute pentru femei din cele mai variate domenii, precum: femei antreprenor, medici, psihologi, jurnaliste, consultanți în afaceri, angajate din corporații etc, fiecare dintre acestea având o nevoie aparte și, desigur, siluete diferite, fiecare cu avantajele și provocările sale.

 

Abordarea sa este una autentică, iar în ceea ce face îi place să îmbine elementele estetice cu tipul de confort pe care îl caută fiecare femeie, adaptându-le ținutele în funcție de stilul lor de viață, de personalitate, nevoi și gustul acestora. Cu ajutorul hainelor și îmbinării acestora, creează o poveste în spatele fiecărui tip de ținută pe care îl conturează pentru clientela sale.

 

Dacă ar fi să facem o listă a celor mai frecvente greșeli pe care Dana consideră că le facem în compunerea ținutelor noastre, aceasta ar include: faptul că nu ne evaluăm garderoba înainte de a pleca la cumpărături, alegerea de croieli care nu ne avantajează, neglijarea pieselor basic (care ar trebui să existe în orice garderobă) sau a accesoriilor.


În relația cu clientele sale, Dana Tacea se ocupă de toate detaliile, de la a le spune mai multe despre tipul de siluetă pe care îl au la ce nevoi vestimentare are aceasta sau care sunt piesele lipsă din garderoba acestora sau vizitare magazine și alegerea hainelor cele mai potrivite pentru acestea.


La prima ediție Her Space Festival Romania, în cadrul atelierului care va fi organizat de Dana Tacea, vom descoperi mai multe despre ceea ce este o garderoba echilibrata. Aceasta deoarece o garderobă echilibrată nu înseamnă doar să avem haine de purtat; este despre a avea haine care să ne facă să ne simțim bine, să arătăm grozav și să exprimăm astfel cine suntem, indiferent de ocazie.


Vom descoperi avantajele unei garderobe echilibrate și cum aceasta oferă elementele de bază pentru a crea o varietate de ținute care ne ajută să facem față diferitelor “roluri” din viața noastră.



コメント


bottom of page