top of page
background site_20%.png

Georgiana Ghita ne arata cum sa stabilim obiective realizabile la prima editie Her Space Festival Romania

Actualizată în: 23 iul.


Georgiana Ghiță are peste 8 ani de experiență în lucrul cu oamenii în zona de resurselor umane, leadership și coaching. Oferă coaching individual, precum și coaching de echipă pentru a obține performanță, claritate în obiective și depășirea blocajelor. 


Georgiana Ghiță - coach profesionist, facilitator Her Space Festival Romania
Georgiana Ghiță - coach profesionist, facilitator Her Space Festival Romania

În 2022, Georgiana Ghiță a renunțat la un job full-time, ca HR Manager, și a trecut în zona de antrepenoriat în coaching. Coachingul este un instrument care ajută la obținerea clarității, stabilirea obiectivelor, urmărirea acestora și la depășirea blocajelor. Prin serviciile pe care le oferă, Georgiana însoțește antreprenoarele, liderii și echipele în sesiuni de coaching, pentru a descoperi și fructifica resursele și soluțiile proprii necesare atingerii acestor obiective.

 

De-a lungul timpului, Georgiana a învățat că alegerile neconvenționale pe care le-a făcut în viață au reprezentat, în fapt, propria sa perspectivă asupra situațiilor cu care s-a confruntat ea sau cei pe care i-a putut ajuta, deoarece treceau prin situații similare. Prețuiește gândirea independentă, autenticitatea și îi susține pe cei care doresc să își exploreze propria identitate dezvoltându-și, astfel, potențialul neexploatat.


“Coaching-ul este ca o lentilă prin care poți vedea lumea dintr-o perspectivă nouă. Coaching-ul îți dă încredere să îți urmezi visurile și curaj să le transformi în realitate! Schimbă-ți perspectiva și lumea ta se va schimba.” (www.georgianaghita.ro)

 

La prima ediție Her Space Festival Romania, Georgiana Ghiță va vorbi și va susține un atelier despre recunoașterea și depășirea blocajelor și despre cum sa stabilim obiective realizabile. Totodată, participantele vor descoperi care sunt principalele blocaje care stau în calea realizării obiectivelor pe care ni le propunem, dar și cum să obținem o listă clară pentru obiectivul pe care dorim să îl realizăm.



Comments


bottom of page