top of page
background site_20%.png

Iulia Busuioc împartaseste din pasiunea sa pentru calatorii la prima ediția Her Space Festival Romania

Actualizată în: 23 iul.


Iulia Busuioc este travel blogger și vlogger, fondator al blogului Jurnal de Călătorie, o împătimită a călătoriilor pentru care acestea reprezintă o formă de cunoaștere și dezvoltare personală.


Iulia Busuioc - Travel Blogger, speaker Her Space Festival Romania
Iulia Busuioc - Travel Blogger, speaker Her Space Festival Romania

Iulia Busuioc s-a format ca învățătoare, după care a decis să urmeze științele politice, iar ulterior s-a îndreptat către presă.


După 10 ani de carieră în presă, a decis că este momentul pentru o nouă schimbare radicală, îndreptându-se spre marketing și comunicare, domeniul în care activează ca freelancer și în prezent.


Pasiunea Iuliei pentru călătorii a apărut în facultate, când a și făcut prima „ieșire”, undeva în anul 2002, când a vizitat Praga, Bruxelles și Amsterdam.


A cochetat mult timp cu ideea de a crea un blog de călătorii, fapt care, până la urmă a devenit realitate. Astfel, în 2019, a lansat Jurnal de Călătorie, un proiect făcut 100% din pasiunea de a călătorii și bucuria de a împărtăși experiențele cu ceilalți.

 

“Călătoriile sunt o formă de cunoaștere și dezvoltare personală. De aceea, ceea ce caut sunt experiențele, nu bifarea unor obiective”, spune Iulia.

 

Jurnal de Călătorie oferă articole cu informații utile, clare și la obiect, pentru cei aflați în etapa de organizare a călătoriilor, dar și impresii personale din călătoriile făcute de Iulia din care împărtășește gusturi, senzații, trăiri și povești inedite. Tot aici sunt incluse și jurnalelel Iuliei, precum și experiențele celor care o citesc în urma propriilor călătorii.

 

Iulia Busuioc călătorește împreună familia, iar călătoriile lor sunt foarte active, deoarece le place să exploreze mereu locuri necunoscute. Odată cu mărirea familiei, stilul de a călători s-a orientat mai mult înspre destinații adecvate copiilor.

 

La prima ediție Her Space Festival Romania, Iulia Busuioc ne împartaseste din pasiunea sa pentru calatorii și ne va oferi insight-uri prețioase, bazate pe experiențele sale, despre cum să transformăm fiecare călătorie într-o experiență memorabilă. Vom vedea, prin ochii săi, cum poți ajunge să te descoperi și cunoști mai bine și cum pot contribui călătoriile la dezvoltarea noastră personală.



Comments


bottom of page